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Question:

Do the common path of egress travel requirements of Section 1014.3 apply to buildings where
only one exit is required?

Answer:

No, the common path of egress travel requirements of Section 1014.3 do not apply to
buildings where only one exit is required. Wherte only one exit is required to be provided from
any building, the need to determine common path of egress travel distances for multiple exits
is eliminated.

Thié is in accordance with Section 101A8.1, Order of Precedence, which notes that where a
specific provision varies from a general provision, the specific provision shall apply.
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